Luxury Kluizen.
Altijd uniek en op maat gemaakt.

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Offerte aanvragen
Levenslange garantie
10 jaar ervaring
Discreet geleverd en geplaatst
Erkend door verzekeraars
24/7 service
Klasse S2 t/m V kluizen

Luxe, elegant en veilig

Verlaat met een veilig en vertrouwd gevoel uw thuis! De luxury safes van Kluist zijn onmisbare kluizen voor echte levensgenieters én design liefhebbers. De kluis is een waar statussymbool en straalt klasse en elegantie uit. Unieke horloges, sieraden en waardevolle spullen verdienen het om mooi en veilig opgeborgen te worden. Daarom gaan design en veiligheid bij Kluist hand in hand. De kluis wordt zorgvuldig verankerd en is brandwerend en inbraakwerend gecertificeerd volgens de officiële Euronorm (EN 1143-1 en EN 15659). Onze luxury safes zijn ware eyecatchers die gezien mogen worden in uw ruimte.

Een elegant exterieur

Onze luxury safes zijn van hoogwaardige kwaliteit. Er is passie voor detail. Dat ziet u aan de uitvoering en excellente afwerking van de kluis. U bepaalt zelf de kleuren, structuren, grepen, toepassingen en het beslag waaraan uw kluis moet voldoen.

Stel zelf het interieur samen

Ook de inrichting van uw kluis is maatwerk. U kunt kiezen uit alle kleuren en u stelt zelf uw vakken voor unieke sieraden, horloges en andere waardevolle spullen samen. Voor horloges kunt u de kluis ook voorzien van zeer mooi afgewerkte watchwinders. Deze houden het uurwerk van uw horloges in beweging en zijn een lust voor het oog om naar te kijken.

Kluist is officieel dealer van Stockinger Bespoke Safes.
Al 40 jaar dé specialist in Luxury Safes.

Mooi verzekerd tegen diefstal

Met een gecertificeerde kluis van Kluist bent u goed verzekerd tegen diefstal. De Euronorm klasse van de kluis bepaalt de dekkingsgraad. Welke klasse u nodig heeft? Onze specialisten hebben de benodigde kennis van de eisen van verzekeraars en geven u hierover graag advies.

Kom langs in onze showroom

Onze showroom bevindt zich midden in Nederland. Wij geven u graag uitleg over luxe kluizen middels brochures en voorbeelden, zodat u erachter kunt komen welke kluis en welk design het beste bij u past. Vervolgens maken we samen het ontwerp en krijgt u een offerte op maat mee naar huis.

Is uw interesse gewekt en vindt u het leuk om kennis te maken? Maak dan een afspraak met één van onze Kluist-specialisten.
Wij zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat en geven u graag vrijblijvend het beste advies!

Contact