Lees hier het verhaal van Kluist.

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Vraag offerte aan
Levenslange garantie
10 jaar ervaring
Discreet geleverd en geplaatst
Erkend door verzekeraars
24/7 service
Klasse S2 t/m V kluizen

Over Kluist.

Zo vader, zo zoon

50 Jaar familie-ervaring, passie voor kluizen en expertise in het vak: dat is Kluist. Ons team is in 5 jaar uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardige speler in de kluizenbranche. Kluist draagt zorg voor de allerbeste beveiliging tegen diefstal en verbanding, met kwalitatieve producten en onvoorwaarlijke service.

Discrete plaatsing en onvoorwaardelijke service

Kluist verzorgt een discrete en professionele plaatsing van uw kluis. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Iedere woning en wens is immers anders. We helpen u graag bij het zoeken van de juiste kluis en de juiste plaats voor een kluis. Daarnaast bieden wij onvoorwaardelijke service, waardoor we voor, tijdens en na het traject nauw betrokken blijven. We zijn trots dat we u dit complete pakket kunnen aanbieden bij het aanschaffen van uw kluis. Het maakt ons uniek in de markt.

Veiligheid voorop

Bij Kluist werken we met gescreende en ervaren monteurs. Alle monteurs zijn in het bezit van een VOG-verklaring en een VCA-certificaat. Met dit certificaat voldoen zij aan alle eisen en wetgevingen op het gebied van veiligheid. Zij leren onveilige situaties te herkennen, wat de veiligheid bij elke kluis plaatsing ten goede komt. Wij vinden het belangrijk om secuur te werk te gaan, aangezien het om waardevolle bezittingen gaat. Daarom zullen wij ook geen reclame op onze auto’s en bedrijfskleding dragen. Een geheimhoudingsplicht is voor ons niet meer dan normaal. U kunt op ons bouwen én vertrouwen.

Kom langs in onze showroom

Onze showroom bevindt zich midden in Nederland. Hier laten wij een zeer breed scala aan kluizen zien. Wij geven u graag uitleg, zodat u erachter kunt komen welke kluis het beste bij u past. Bij Kluist heerst altijd een ontspannen sfeer. We nemen graag de tijd voor u.

Is uw interesse gewekt en vindt u het leuk om kennis te maken? Maak dan een afspraak met één van onze Kluist-specialisten. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat en geven u graag vrijblijvend het beste advies!

Remon de Keijzer,
Directeur – Eigenaar