Lees hier het verhaal van Kluist.

Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Vraag offerte aan
Levenslange garantie
10 jaar ervaring
Discreet geleverd en geplaatst
Erkend door verzekeraars
24/7 service
Klasse S2 t/m V kluizen

Over Kluist.

Mijn naam is Remon de Keijzer. Na 10 jaar ervaring in de kluizenbranche te hebben opgedaan werd het tijd om voor mijzelf te beginnen. Als ervaren-, en tevens nieuwe,  speler in het vak hoop ik mij te onderscheiden van anderen. Dit wil ik gaan doen door onvoorwaardelijke service te bieden. Het is namelijk zo dat het tekort aan service hetgeen is dat mij het meest is opgevallen na al die jaren ervaring.

Samen met ervaren, gescreende monteurs wil ik deze service gaan verwezenlijken. Alle monteurs zijn in het bezit van een VOG verklaring en een VCA certificaat. Met dit certificaat voldoen zij aan alle wetgevingen op het gebied van veiligheid. Zij leren onveilige situaties te herkennen, wat de veiligheid bij elke plaatsing ten goede komt. Wij vinden het belangrijk om secuur te werk te gaan aangezien het vaak om waardevolle emotionele en/of financiële bezitten gaat. Een geheimhoudingsplicht vinden we dan ook niet meer dan normaal.

Wilt u ons beter leren kennen? Dat kan! Wij bieden u de persoonlijke aandacht die u wenst voor, tijdens en na de aankoop van uw kluis. Schroom niet om vragen te stellen, wij staan 24/7 voor u klaar!