Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk levering
Levenslange garantie
10 jaar ervaring
Discreet geleverd en geplaatst
Erkend door verzekeraars
24/7 service
Klasse S2 t/m V kluizen

Hoe werken wij? 

Wij werken 24/7, oftewel wij staan te allen tijde voor u klaar. Dat is waar wij voor staan, de allerhoogste onvoorwaardelijke service die u zich kunt bedenken. Naast deze service werken wij uitsluitend volgens de officiële Euronorm (EN 1143-1 en EN 15659) gecertificeerde brandwerende en inbraakwerende kluizen. Bij de aankoop van een kluis zijn er meerdere dingen waar u op moet letten. Bedenk altijd wat en waartegen u wilt beschermen. Aan de hand daarvan kunnen wij u binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte toesturen. Vanuit onze ervaring hebben wij een selectie gemaakt in de kluizen die wij leveren. Dit zijn kluizen met de allerhoogste kwaliteit én met ons eigen label

Een offerte opvragen is gemakkelijk. U kunt ons namelijk altijd bereiken door te bellen, WhatsAppen of e-mailen. U kunt ook het offerte- of contactformulier op onze website invullen. We willen u persoonlijke aandacht geven en de lijnen kort houden. Nadat u deze offerte heeft ontvangen kunt u zich wellicht afvragen met wie u te maken heeft. Wij kunnen uiteraard altijd bij u langs komen om de verdere details te bespreken en tot een passend aanbod te komen.

Offerte aanvragen

Op een rijtje

  • Allerhoogste 24/7 service
  • Binnen 24 uur uw offerte
  • Uitsluitend volgens de Euronorm 
  • Kluizen met hoge kwaliteit en eigen label
  • Discrete levering
  • Ervaren en gescreende monteurs 
  • Levenslange garantie 

Levering

Zodra de keuze is gemaakt zult u versteld staan van de snelle levering. De supersnelle levering zal namelijk binnen 1 á 2 weken uit voorraad plaatsvinden. Woont u op een hogere etage? Geen enkel probleem, wij leveren namelijk overal. Deze levering is ook mogelijk in de avonden of in het weekend. Ook hierbij houden wij rekening met uw wensen.

De installatie en verankering van uw kluis zal worden gedaan door onze eigen technische dienst. Zij zorgen dat het veilig is om de kluis te plaatsen en zullen alles netjes en veilig achterlaten. Wij sturen enkel ervaren en gescreende monteurs op u af. Het gaat om een vertrouwelijk product en willen u daarom ook het vertrouwen in ons geven. De levering zal discreet en anoniem worden gedaan. Onze bedrijfsauto’s en bedrijfsleiding bevatten geen reclame.

Levenslange garantie

Het kan voorkomen dat uw kluis om welke reden dan ook onderhoud nodig heeft. U kunt daarom een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Dit kunnen we tijdens de aankoop van uw kluis allemaal op een rijtje zetten voor u. Na 2 jaar vragen we u nog even of u dit contract wilt behouden of niet. Onderhoud kan voorkomen door slijtage of vervuiling. Er is niets wat wij niet op kunnen lossen voor u.