Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk levering
Levenslange garantie
10 jaar ervaring
Discreet geleverd en geplaatst
Erkend door verzekeraars
24/7 service
Klasse S2 t/m V kluizen

Hoe werken wij? 

Wij werken 24/7, oftewel wij staan te allen tijde voor u klaar. Wij staan voor onvoorwaardelijke service. Daarnaast kenmerken we ons door exceptionele expertise, korte lijnen en kennis van eisen van verzekeraars. Wij werken uitsluitend met officieel Euronorm (EN 1143-1 en EN 15659) gecertificeerde brandwerende en inbraakwerende kluizen. Bij de aankoop van een kluis zijn er meerdere dingen waar u op moet letten; bedenk altijd wat en waartegen u wilt beschermen. Wij komen graag bij u langs voor het adviseren omtrent het laten installeren van een brandwerende en/of inbraakwerende kluis. Aan de hand daarvan kunnen wij u binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte toesturen. Vanuit onze ervaring hebben wij een selectie gemaakt in de kluizen die wij leveren. Dit zijn kluizen met de allerhoogste kwaliteit én met ons eigen label

Een offerte opvragen is gemakkelijk. U kunt ons namelijk altijd bereiken door te bellen, WhatsAppen of e-mailen. U kunt ook het offerte- of contactformulier op onze website invullen. We willen u persoonlijke aandacht geven en de lijnen kort houden. 

Offerte aanvragen

Op een rijtje

  • Allerhoogste 24/7 service
  • Binnen 24 uur uw offerte
  • Uitsluitend officieel gecertificeerde producten
  • Kluizen van de allerhoogste kwaliteit met eigen label
  • Discrete levering
  • Ervaren, geschoolde en gescreende monteurs 

Levering

Zodra u een keuze heeft gemaakt zult u versteld staan van de snelle levering. Door onze enorm grote voorraad kunnen wij altijd binnen 1 á 2 weken uit voorraad leveren. Woont u op een hogere etage? Geen enkel probleem, wij beschikken over een breed scala aan traprobots en compact kranen. De levering is ook mogelijk in de avonden of in het weekend. Wij houden hierbij graag rekening met uw wensen.

De installatie en verankering van uw kluis zal worden gedaan door onze eigen technische dienst. Zij zorgen dat het veilig is om de kluis te plaatsen en zullen alles netjes en veilig achterlaten. Al onze monteurs zijn ervaren, geschoold, gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Het gaat om een vertrouwelijk product en willen u daarom ook het vertrouwen in ons geven. De levering zal discreet en anoniem worden gedaan. Onze bedrijfsauto’s en bedrijfsleiding bevatten geen reclame.

Levenslange garantie

Het kan voorkomen dat uw kluis om welke reden dan ook onderhoud nodig heeft. U kunt daarom een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Dit kunnen we tijdens de aankoop van uw kluis allemaal op een rijtje zetten voor u. Na 2 jaar vragen we u nog even of u dit contract wilt behouden of niet. Onderhoud kan voorkomen door slijtage of vervuiling. Er is niets wat wij niet op kunnen lossen voor u.