Bekijk hier hoe wij te werk gaan.

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk levering
Levenslange garantie
10 jaar ervaring
Discreet geleverd en geplaatst
Erkend door verzekeraars
24/7 service
Klasse S2 t/m V kluizen

Hoe werken wij? 

Kluist staat 24/7 voor u klaar en biedt een onvoorwaardelijke service, expertise, korte lijnen en kennis van eisen van verzekeraars. Wij werken uitsluitend met officieel Euronorm (EN 1143-1 en EN 15659) gecertificeerde brandwerende en inbraakwerende kluizen. Bij de aankoop van een kluis zijn er meerdere zaken waar u op moet letten. Onze specialisten verwelkomen u daarom graag in onze showroom of ze komen bij u op locatie langs voor advies.

Heeft u interesse in één of meerdere kluizen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan middels het formulier. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen streven wij ernaar om de offerte binnen een dag voor u uit te werken en te versturen.

Offerte aanvragen

Wat wij belangrijk vinden:

  • Onvoorwaardelijke service
  • Binnen 24 uur antwoord op al uw vragen
  • Uitsluitend officieel gecertificeerde kluizen
  • Kluizen van de allerhoogste kwaliteit met eigen label
  • Discrete en snelle levering
  • Ervaren, geschoolde en gescreende monteurs 

Levering

Zodra u een keuze heeft gemaakt, staat u versteld van de snelle levering. Doordat we ruim 400 kluizen op voorraad houden kunnen wij altijd binnen 1 tot 2 weken leveren, zelfs in de avond of in het weekend. Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen.

De plaatsing en verankering van uw kluis zal worden gedaan door onze eigen technische dienst. Bij Kluist werken we met gescreende en ervaren monteurs. Alle monteurs zijn in het bezit van een VOG-verklaring en een VCA-certificaat. Met dit certificaat voldoen zij aan alle eisen en wetgevingen op het gebied van veiligheid. Zij leren onveilige situaties te herkennen, wat de veiligheid bij elke plaatsing ten goede komt. Wij vinden het belangrijk om secuur te werk te gaan, aangezien het om waardevolle bezittingen gaat. Daarom zullen wij ook geen reclame op onze auto’s en bedrijfskleding dragen. Een geheimhoudingsplicht is voor ons niet meer dan normaal. U kunt op ons bouwen én vertrouwen.

Is uw interesse en vertrouwen gewekt? Neem dan contact met ons op. Wij geven u gratis en vrijblijvend het beste advies.

Contact